Vores parker:

Ofte stillede spørgsmålHvordan bestilles et ophold med BonBon-Rejser?

Vælg ankomst- og afrejsedag, antal værelser og antal personer. Herefter vil du se en liste over tilgængelige hoteller samt den samlede pakkeprisen. (Hvis du ønsker det, kan du sortere søgningen efter afstand til BonBon-Land). Når du har valgt vises dit tilbud og den endelige pakkepris (inkl. moms). Derefter skal du udfylde dine informationer og betale for reservationen via betalingssiden, som du vil blive viderestillet til.

Hvordan betaler jeg for mit ophold?

Til betaling af din reservation kan du benytte kreditkort. Betalingskortet kan være et MasterCard eller et Visa kort.

Kan jeg bestille over telefon?

Det er desværre ikke muligt at fortage bookninger over telefonen. Bookninger kan udelukkende foretages via www.bonbonrejser.dk. Men du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du skulle have spørgsmål. Vores telefon er åben mandag-fredag 9:00-15:00.

Kan jeg ændre datoen for min bookning?

Ja, det er muligt at ændre dato, såfremt det ønskede hotel har mulighed for at tilbyde en anden dato. Hvis du skal ændre datoen for din bookning, skal du ringe til BonBon-Rejser på tlf. +45 55 53 07 00 mellem kl. 9:00-15:00 mandag-fredag.

Kan jeg afbestille min bookning efterfølgende?

Det er desværre ikke muligt at afbestille en bookning. Vi kan dog så vidt muligt ændre datoen på deres bookning. Se ”Kan jeg ændre datoen for min bookning?” for yderlige information.

Hvordan får jeg adgang til BonBon-Land og det reserverede hotel?

Efter bookingen er gået igennem vil du modtage en mail med et link til dine voucher både til BonBon-Land og det reserverede hotel. Denne voucher skal printet ud, og medbringes ved begge besøg til BonBon-Land samt check in på hotellet.

Er der inkluderet mad i reservationen?

Det afhænger af hvilket hotel du har reserveret. Inden du booker dit ophold, kan du læse mere om de enkelte hoteller, ved at klikke på vælg (Du vil ikke reservere hotellet endnu). Ønsker du at bestille yderligere services skal du tage kontakt direkte til hotellet. Der følger ikke mad med i BonBon-Land. Dette kan dog købes for sig på wwwbonbonrejserdk.

Jeg har købt. Hvad nu?

Når du har valgt din "pakke", og du har betalt, vil vi sende dig en bekræftelse på de ønskede reservationer. Du skal udskrive et eksemplar af bekræftelsen og medbringe den ved ankomst til både hotellet og BonBon-Land. Du finder check ind og check ud tidspunkterne på bekræftelsen. Ved ankomst uden for tidsrummet skal du give hotellet besked.

Ved indgang til park og hotel beder vi dig medbringe ID for at bekræfte din identitet.

visa mastercard
Ofte stillede spørgsmål|Alle rettigheder forbeholdes|For flere oplysninger kontakt 55 53 07 00 (Danmark).